Καβάλα: Σύλληψη αλλοδαπού ύστερα από καταδίωξη

Συνελήφθη χθες το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενος για αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, απείθεια και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του νόμου περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, ο δράστης οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 25-6-2020 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ πλησίον του κόμβου Βανιάνου Ξάνθης ακινητοποίησε το όχημα και μαζί με τον συνοδηγό τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως ο δράστης – οδηγός συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης δεν είχε το δίπλωμα οδήγησης, καθώς επίσης είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα. Το όχημα κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More