Κακοκαιρία «Κιάρα»: Πτήσεις τρόμου σε Ολλανδία και Αγγία (VIDEO)

Δύσκολες ώρες πέρασαν επιβάτες αεροσκάφους το οποίο προσπάθησε πέντε φορές να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Σίπχολ στο Άμστερνταμ , ωστόσο η κακοκαιρία «Κιάρα» στάθηκε εμπόδιο.

Ο πιλότος μετά από πέντε αποτυχημένες προσπάθειες προσγείωσης επέστρεψε στη Μαδρίτη από όπου και είχε αναχωρήσει, με το βίντεο που κυκλοφόρησε να ακούγονται τσιρίδες και κλάματα από την καμπίνα.

 

Στο μεταξύ, στο Λονδίνο, σε μια άλλη περίπτωση που προκάλεσε τρόμο και ανησυχία στους επιβάτες, ένα αεροσκάφος επιχείρησε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Χίθροου την Κυριακή, ωστόσο οι πολύ ισχυροί άνεμοι που επικρατούσαν, εξαιτίας της «καταιγίδας του αιώνα», όπως τη χαρακτήρισαν οι Βρετανοί, το σήκωσε ξανά στον αέρα!

Την προσπάθεια του συγκεκριμένου αεροσκάφους, που αναγνωρίστηκε σαν ένα Boeing 777 και… έκοψε αρκετές ανάσες, κατέγραψε το live-streaming κανάλι αεροπορικών πτήσεων, Big Jet TV.

 

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More