Καραμανλική γεύση στον ΟΣΕΘ

Γεύση από Σέρρες, αλλά και από διακυβέρνηση του 2004 έχει η διοίκηση του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης που ορίστηκε σήμερα από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, όπου προΐσταται ο Κώστας Καραμανλής.

Πρόεδρος ορίστηκε ο εκ Σερρών πολιτικός μηχανικός Γιάννης Καλογερούδης και διευθύνων σύμβουλος ο συγκοινωνιολόγος Γιάννης Τόσκας, γνώστης του αντικειμένου και από την παλαιότερη θητεία του ως πρόεδρος του προκατόχου του ΟΣΕΘ, ΣΑΣΘ επί διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή το 2004.

Επίσης μέλη ορίστηκαν οι Φυγαλία Παπαγεωργίου, γεωλόγος, Κατερίνα Καρασαβίδου, νομικός και Θρασύβουλος Διαμαντής, οικονομολόγος-φοροτεχνικός. Μέλος ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι ο Κωνσταντίνος Πάλλας, του Δήμου Θεσσαλονίκης ο Ευθύμιος Φωτόπουλος και της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας ο Παντελής Τσακίρης, δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Αντίθετα εκτός διοίκησης έμεινε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Γαλαμάτης, που είχε ακουστεί για τη θέση του προέδρου.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More