Καραφώτης: Το συμφωνητικό εχεμύθειας με τον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ

Την αποκάλυψη πως είχε υπογράψει συμφωνητικό εμπιστευτικότητας με τον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, όταν τραγούδησε σε ένα πριβέ κάλεσμά του στον Σκορπιό, έκανε ο Κώστας Καραφώτης, σε συνέντευξή του στο DownTown.

Δείτε τι δήλωσε:

Άλλες δουλειές έχεις κάνει;

Στα 14 δούλευα ως σερβιτόρος σε νυχτερινό μαγαζί των Τρικάλων, κυρίως τα Χριστούγεννα που δεν είχα σχολείο. Έτσι έβγαλα το πρώτο μου χαρτζιλίκι. Και αργότερα, όταν σπούδαζα στη Βουλγαρία, ερχόμουν εδώ το καλοκαίρι για διακοπές και δούλευα στις «Χάντρες» στα Τρίκαλα. Τρεις χρονιές ήμουν σερβιτόρος και την τέταρτη ανέβηκα στην πίστα ως τραγουδιστής. Μεγάλη η χαρά μου.

Και το πιο ασυνήθιστο μέρος που έχεις τραγουδήσει;

Τον Αύγουστο του 2013, στο Σκορπιό, για τον Ρώσο επιχειρηματία Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Είχε γίνει μεγάλο θέμα τότε, με σταματούσαν οι κάμερες να τους μιλήσω γι’ αυτή τη συνεργασία, αλλά είχα υπογράψει συμφωνητικό εμπιστευτικότητας.

Πού σε βρήκε ο Ρώσος μεγιστάνας;

Μέσω της εταιρείας ενός yacht που νοίκιαζε. Είδες καμιά φορά;… Τραγούδησα μια ώρα για τον ίδιο και άλλα τρία άτομα, όλοι fans της Ελλάδας. Ήταν ξεχωριστή εμπειρία.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More