“Κατερίνα” στο Θέατρο Αυλαία

“Το βιβλίο της Κατερίνας” του Αύγουστου Κορτώ σκηνοθετεί ο Γιώργος Ναούρης κι η Λένα Παπαληγούρα ερμηνεύει τον ομώνυμο ρόλο στην παράσταση, που έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς και, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αυλαία για δύο παραστάσεις την Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020.

Μέσα από τον πόνο, την αγωνία και την χαοτική πραγματικότητα που βιώνει η πρωταγωνίστρια παρά τις συγκλονιστικές της προσπάθειες να αντιμετωπίσει την ψυχική της ασθένεια, τελικά νικιέται. Και στην ήττα της αυτή παρασύρει ολόκληρη την οικογένεια της.

Μια οικογένεια γεμάτη μυστικά και παραφροσύνη, που ξεκινάει από την ανάγκη που της επέβαλλε η μητέρα της να κρύψει την ψυχική της ασθένεια και την προσκόλλησή της σε όποιο πρόσωπο την πλησίαζε.

Η Κατερίνα έχει μόλις αυτοκτονήσει και αρχίζει να αφηγείται την καταραμένη ζωή της. Φάρμακα, χάπια, σύζυγος και γιος, αγάπη και μίσος, ομοφυλοφιλία,, αυτοσαρκασμός, χιούμορ ανακατεμένο με πόνο, στοργή μέσα από στριγγλιές, και απόπειρες αυτοκτονίας αποτελούν την χαοτική πραγματικότητα της ηρωίδας που παλεύει με τη διπολική διαταραχή και γραπώνεται από όποιον μπορεί, με αποτέλεσμα να παρασύρει μια ολόκληρη οικογένεια στη δίνη της αρρώστιας της.

Συντελεστές:
Συγγραφέας: Αύγουστος Κορτώ
Ιδέα-Διασκευή-Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης
Ερμηνεία: Λένα Παπαληγούρα
Μαζί της στην σκηνή και ο Γιώργος Νανούρης

Θέατρο Αυλαία τηλ. 2310 230 013  Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Ιανουαρίου
Διάρκεια Παράστασης: 70 λεπτά χωρίς διάλειμμα
Τιμές εισιτηρίων : 17 ευρώ & 13 ευρώ (φοιτητικό – άνεργοι κλπ)
Προπώληση : Ταμείο θεάτρου (τηλ.2310 230 013) & viva.gr
Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More