Καϊτεζίδης: Η «Δύναμη Ενότητας» έκοψε τη βασιλόπιτά της

Μέσα σε ιδιαίτερα ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα παρουσία σύσσωμης της δημοτικής παράταξης πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του συνδυασμού «Δύναμη Ενότητας» του δημάρχου Ι. Καϊτεζίδη στο πάντα φιλόξενο αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» στο δημαρχείο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια ευχάριστη έκπληξη καθώς προβλήθηκε ένα καλαίσθητο βίντεο που αποτύπωσε μέσα σε λίγα λεπτά τις ανθρώπινες στιγμές του προεκλογικού αγώνα που έδωσε η «οικογένεια» της «Δύναμης Ενότητας» και οδήγησε στο εντυπωσιακό και ιστορικό αποτέλεσμα της εκλογικής νίκης του 70,07%.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ι. Καϊτεζίδης αναφέρθηκε στον εκλογικό θρίαμβο της «Δύναμης Ενότητας», στην ανάδειξή του ως προέδρου της ΠΕΔΚΜ και των 38 δήμων της αλλά και στην πανηγυρική επανεκλογή του Μ. Γεράνη στον ΦΟΔΣΑ, γεγονότα που καθιστούν τον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη πρωταγωνιστή στην τοπική αυτοδιοίκηση ολόκληρης της Κεντρικής Μακεδονίας.

Το θερμό χειροκρότημα των παριστάμενων απέσπασε ο χαρακτηρισμός «αυτοδιοικητικός Παρθενώνας» που απέδωσε ο δήμαρχος στη δημοτική παράταξη, τονίζοντας πως οι άνθρωποι του συνδυασμού είναι διαφορετικοί χαρακτήρες όπως και οι λίθοι του Παρθενώνα που έχουν εντελώς δικό τους σχήμα -προσωπικότητα- ο καθένας. Ενώνονται ωστόσο μεταξύ τους γερά με λιωμένο μολύβι, που στην περίπτωση της «Δύναμης Ενότητας» είναι το κοινό όραμα και η αγάπη για τον δήμο και τους πολίτες.

«Ο δήμος και η διοίκησή μας είμαστε σταθερά στο limit up του αυτοδιοικητικού χρηματιστηρίου της πατρίδας μας» σημείωσε ο κ. Καϊτεζίδης που αναφέρθηκε στις πανελλαδικές επιτυχίες και στα έργα- ορόσημα που μεταμορφώνουν τον δήμο.

«Υποδεχόμαστε το 2020 με την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό που μας δίνει η ικανοποίηση από όσα καταφέραμε και η αισιοδοξία για όσα προγραμματίζουμε και διεκδικούμε» κατέληξε στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά. Η αγάπη και η ολόψυχη εμπιστοσύνη όλων των συμπολιτών μας με το ιστορικά μοναδικό 70,07% μας δείχνει και το μέτρο. Ύψιστη τιμή, ύψιστη ευθύνη», σχολίασε ο δήμαρχος.

Τυχερός της βραδιάς ο ίδιος ο δήμαρχος καθώς «κέρδισε» το φλουρί το οποίο και αφιέρωσε στη δημοτική παράταξη και όλους τους δημότες του δήμου, ενώ στα πιτάκια το φλουρί «έπεσε» στη Δέσποινα Χατζηφιλιππίδου με δώρο ένα τάμπλετ όπως πάντα από την ελληνική εταιρεία MLS.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More