Καϊτεζίδης: Τηλεφωνική επικοινωνία με Ζέρβα – Σε ετοιμότητα για τον κορωνοϊό με προληπτικές απολυμάνσεις

Σε ετοιμότητα για τον εντοπισμό και την αποτροπή πιθανής διασποράς του νέου κορωνοϊού αλλά και των ύποπτων κρουσμάτων βρίσκονται οι υγειονομικές υπηρεσίες όπως επιβεβαιώθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβα ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ι. Καϊτεζίδης, μετά το πρώτο κρούσμα στη Θεσσαλονίκη.

Η υγεία της 38χρονης που νόσησε από τον ιό εξελίσσεται ομαλά, ενώ έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως επιτάσσουν οι οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και τα διεθνή ιατρικά πρωτόκολλα.

Παράλληλα ο δήμαρχος Πυλαίας- Χορτιάτη πραγματοποίησε σύσκεψη με τη συμμετοχή της αντιδημάρχου Απασχόλησης, Κοινωνικής προστασίας, Υγείας και Παιδείας Ελένης Γιαννούδη και συνεργατών του με αντικείμενο τα μέτρα «θωράκισης» του δήμου απέναντι στον κορωνοϊό.

Όπως επισημάνθηκε έχουν ήδη πραγματοποιηθεί προληπτικές απολυμάνσεις σε σχολεία και σε χώρους όπου κρίθηκε απαραίτητο, ενώ οι δημοτικές υπηρεσίες είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές με στόχο την σωστή ενημέρωση των δημοτών.

Ταυτόχρονα, ο Δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη ενημέρωσε με την αποστολή SMS όλους τους δημότες του για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας και ατομικής υγιεινής, σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More