Κλίμα συγκίνησης στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του ΥΜΑΘ (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Κλίμα συγκίνησης υπήρχε κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης από την απερχόμενη υφυπουργό, Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά στην νέα υφυπουργό, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

“Είμαι περήφανη για τη Μακεδονία και τη Θράκη και χαίρομαι που θα παραμείνει σε γυναικεία χέρια” είπε από το βήμα η κ. Τσαρουχά καθώς ευχαρίστησε και τον Πάνο Καμμένο για την εμπιστοσύνη που της έδειξε. Συμπλήρωσε ότι: “Θα με χει πάντα δίπλα της σε ο,τι χρειαστεί. Θέλω να σταθείτε και σεις δίπλα της. Η Ελλάδα μας γυρίζει σελίδα. Αυτή η Ελλάδα θα γράψει σπουδαία πράγματα για όλους μας”.

Κλείνοντας τον λόγο της ευχήθηκε στην κ. Νοτοπούλου να έχει δύναμη και την φώτιση του Θεού.

 

«Στην Μακεδονία και την Θράκη αντιλαμβανόμαστε πλήρως πως η κοινωνία σήμερα έχει ανάγκη από την εμβάθυνση της δημοκρατίας, από ενίσχυση των παραγωγικών και κοινωνικών υποδομών με εξωστρέφεια. Αυτό το σκοπό ερχόμαστε να υπηρετήσουμε. Το γραφείο του πρωθυπουργού συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του και εμείς επεκτείνουμε και ενισχύουμε τις δράσεις μας στη Μακεδονία και τη Θράκη. Με το ίδιο αίσθημα συνεργασίας θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και είμαι βέβαιη ότι θα τα καταφέρουμε. Η Μακεδονία και η Θράκη θα είναι πρωτοπόρες στην παραγωγική ανασυγκρότηση. Το υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης ευελπιστούμε και οραματιζόμαστε να είναι με μεγαλύτερη ένταση τόπος σχεδιασμού και αλλά και υλοποίησης παραγωγικών αναπτυξιακών πολιτικών», ανέφερε η κ. Νοτοπούλου.

Και οι δύο κυρίες μετά το τέλος των ομιλιών τους αντάλλαξαν θερμές χειραψίες, αγκαλιές και φιλιά με πρόσωπα που παρευρέθηκαν εκεί.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More