Κλείνει τους λογαριασμούς του στα social media ο Σ. Τσιτσιπάς

Ο κορυφαίος Έλληνας νεαρός τενίστας ανακοίνωσε πως κλείνει  όλους τους λογαριασμούς του στα social media για λόγους… απεξάρτησης!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ενημέρωσε για την σχετική του απόφαση λίγες ώρες πριν από την παρουσία του στο Davis Cup στο Τατόι.

«Ο λόγος που αποφάσισα να το κάνω αυτό είναι για να ανανεωθώ, να έρθω πιο κοντά με ανθρώπους που μετράνε για μένα και όχι να είμαι συγκεντρωμένος σε ανθρώπους που δε γνωρίζω, σε ανθρώπους που δεν έχουμε κάποια σχέση.

Κάνοντάς το αυτό θα έχω περισσότερο χρόνο για τους αγαπημένους μου ανθρώπους, τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζομαι περισσότερο. Δε νομίζω να το μετανιώσω, γιατί είναι σαν απεξάρτηση… είναι απεξάρτηση.

Είμαι σίγουρος πως θα με κάνει να αισθανθώ καλύτερα, θα μείνω έκπληκτος αν δεν συμβεί αυτό. Δε ζούμε τις στιγμές και αυτό είναι που με τρομάζει – θέλω να είμαι παρών», υπογράμμισε ο Σ. Τσιτσιπάς, σε ένα από τα βίντεο που ανάρτησε ο γυμναστής του, Χρήστος Φιωτάκης και αναπαρήχθηκαν από τους χρήστες των social media.

«Είμαι εκτός, ίσως τα πούμε ξανά σε έναν μήνα ή σε ένα χρόνο. Adios muchachos!», ήταν η τελευταία ανάρτηση του στο Τwitter.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More