Κοζάνη: Οδηγός Ι.Χ. εγκατέλειψε σε τροχαίο, έγκυο γυναίκα (ΦΩΤΟ)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Ανατολικής Ρωμυλίας και Θράκης στην Κοζάνη, στην περιοχή που βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife.gr, οδηγός IX αυτοκινήτου που κινούνταν στην οδό Θράκης, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα που οδηγούσε έγκυος γυναίκα και διέσχιζε την οδό Ανατολικής Ρωμυλίας.

Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, κατέβηκε από το όχημα του, ρώτησε την οδηγό αν είναι καλά και ισχυριζόμενος ότι θα μετακινήσει το όχημα του, έγινε καπνός.

Η έγκυος γυναίκα και οδηγός του άλλου Ι.Χ., πανικοβλήθηκε από την σύγκρουση και έμεινε ακινητοποιημένη μέσα στο αυτοκίνητο της. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης που βρισκόταν δίπλα από το σημείο του ατυχήματος, καθώς και διερχόμενοι προκειμένου να βοηθήσουν την έγκυο γυναίκα και να την καθησυχάσουν.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ, όπου βρέθηκε στο σημείο και παρέλαβε τη οδηγό, προκειμένου να της παρασχεθεί η κατάλληλη ιατρική φροντίδα και διεκομίσθη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, συμπληρώνει το kozanilife.gr.

Η Τροχαία Κοζάνης, κατέγραψε το συμβάν , ενώ αναζητά τον οδηγό του ΙΧ αυτοκινήτου που εγκατέλειψε το σημείο.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More