Κορωνοϊος: Κλείνει η πλατεία Αγ. Ιωάννη στην Αγία Παρασκευή

Στο κλείσιμο της πλατείας του Αγίου Ιωάννη στην Αγία Παρασκευή τις βραδινές ώρες προχωρά η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς γνωστοποίησε πως ισχυρή δύναμη της αστυνομίας είναι ήδη στο σημείο – μετά και από συνεννόηση με την δημοτική Αρχή – και η πλατεία θα παραμένει κλειστή από τις 21:00 το βράδυ μέχρι και τις 06:00 το πρωί.

Ο υφυπουργός επέκρινε τις εικόνες που έλαβαν χώρα στην εν λόγω πλατεία τις τελευταίες δύο ημέρες, τονίζοντας πως είναι αναγκαία η λήψη μέτρων.

Ο ίδιος χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις, τονίζοντας πως οι εικόνες δεν δείχνουν πως πρόκειται για άτομα «που θέλουν να χαλαρώσουν» από τα αυστηρά μέτρα, αλλά για άτομα που – όπως χαρακτηριστικά είπε – «δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης, περιφρονούν τις οδηγίες για τους κινδύνους συγχρωτισμού, αδιαφορούν για τις ευθύνες τους απέναντι στις ευπαθείς ομάδες…».

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More