Κορωνοϊός: Αναβλήθηκε η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης – Δείτε πότε θα διεξαχθεί

Οι τελευταίες εξελίξεις με την έξαρση του κορωνοϊού και τα αυστηρά μέτρα πρόληψης οδήγησαν τους διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί από τις 7 έως τις 10 Μαΐου 2020 στη ΔΕΘ, σε αναβολή ενώ ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται το χρονικό διάστημα από 29 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2020.

Δείτε την ανακοίνωση:

Λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα για την προστασία από την πανδημία που έχουν ήδη ληφθεί από την Πολιτεία και δεδομένης της δυσμενούς σχετικής πρόγνωσης για την εξέλιξή της τους επόμενους δύο μήνες στην Ελλάδα και διεθνώς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αποφασίσαμε την αναβολή της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου της Θεσσαλονίκης που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο διάστημα 7-10 Μαΐου 2020. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από εκτενείς διαβουλεύσεις με τη Helexpo, τους συνδέσμους εκδοτών, τους εκπροσώπους της τιμώμενης χώρας (Γερμανίας) και τους λοιπούς εμπλεκομένους.

Ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής της 17ης ΔΕΒΘ ορίζουμε το χρονικό διάστημα από 29 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2020. Yπενθυμίζουμε όμως ότι η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού λήγει στις 30 Μαρτίου ενεστώτος έτους, επομένως οι απαραίτητες ενέργειες για τη διεξαγωγή της ΔΕΒΘ θα αναληφθούν από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More