Κορωνοϊός: Η Ξάνθη βγήκε για περπάτημα – Απίστευτη εικόνα στην Εκτενεπόλ

Μπορεί η Ξάνθη να μετρά ήδη τον τέταρτο νεκρό ασθενή από κορωνοϊό και τα κρούσματα του ιού να αυξάνονται στην περιοχή, αρκετοί φαίνεται πως είναι αυτοί που δεν έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης.

Παρά το γεγονός πως από τη Δευτέρα έχουν επιβληθεί μέτρα περιορισμού των άσκοπων μετακινήσεων και οι πολίτες οφείλουν να φέρουν μαζί τους έγγραφα που να δικαιολογούν τη μετακίνησή τους, αρκετοί φαίνεται πως είναι αυτοί που έχουν βρει τρόπο να βγουν έξω.

Το τελευταίο διάστημα άλλωστε, όπως επισημαίνουν δεικτικά οι κάτοικοι της Ξάνθης, μια μεγάλη μερίδα κατοίκων βρίσκονται στην περιοχή της Εκτενεπόλ για περπάτημα.

Πρόκειται για περιοχή την οποία επιλέγουν συνήθως αρκετοί κάτοικοι για άθληση, ωστόσο θα περίμενε κανείς να μην παρουσιάζει έντονο συνωστισμό σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο.

Το απόγευμα της Δευτέρας και ενώ η Ξάνθη καταγράφει αρνητική πρωτιά κρουσμάτων στη Θράκη, δεκάδες ήταν αυτοί που βρέθηκαν στην εν λόγω περιοχή για άθληση.

Πηγή: xanthinea.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More