Κορωνοϊός: Κίνδυνος επιδημικής έξαρσης στη Λάρισα

Συναγερμός έχει σημάνει, το βράδυ της Πέμπτης, στις υγειονομικές αρχές και την Πολιτική Προστασία μετά τη διαπίστωση τουλάχιστον 13 κρουσμάτων κορωνοϊού σε οικισμό Ρομά στην πόλη της Λάρισας.

Στον συγκεκριμένο οικισμό, την Τετάρτη, επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού και αμέσως οι Αρχές ξεκίνησε την ιχνηλάτηση των επαφών του. Πρόκειται για 32χρονο άντρα, ο οποίος αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, με ήπια συμπτώματα, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα προκύπτει ότι τουλάχιστον 13 ακόμη άτομα έχουν βρεθεί θετικά στον κορωνοϊό, θέτοντας σε συναγερμό την Πολιτική Προστασία, η οποία πραγματοποιεί έκτακτη σύσκεψη, το βράδυ της Πέμπτης, για την εκτίμηση της κατάστασης.

Στον συγκεκριμένο οικισμό διαβούν περίπου 3.000 άνθρωποι και η κατάσταση που διαμορφώνεται δημιουργεί φόβους επιδημικής έξαρσης.

Πηγή: in.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More