Κορωνοϊός: Και ο Μέσι έδωσε 1 εκατ. ευρώ στη μάχη κατά του ιού

Ο Λίο Μέσι με τη σειρά του δώρισε και αυτός 1 εκατομμύριο ευρώ στη μάχη κατά του κορωνοϊού μοιράζοντας το ποσό σε μια κλινική της Βαρκελώνης και της Αργεντινής.

Ένας ένας οι σταρ του αθλητισμού και έχοντας στους λογαριασμούς τους αμύθητα ποσά όπως οι Ρονάλντο, Γκουαρδιόλα, Λεβαντόσκι, Ζόρζε Μέντες προσφέρουν χρήματα στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Κλινική στη Βαρκελώνη ευχαρίστησε τον Μέσι για τη δωρέα του και έτσι έγινε γνωστή η ενέργεια του σταρ της Μπαρτσελόνα.

Όπως ανέφεραν το βράδυ της Τρίτης αρκετές ιστοσελίδες της Ισπανίας ο Μέσι δώρισε ένα εκατομμύριο ευρώ αλλά ο Αργεντινός το έχει σπάσει καυθώς το έδωσε σε μια κλινική της Βαρκελώνης και σε νοσοκομεία της Αργεντινής.

Ο Μέσι έδωσε τα χρήματα αυτά προκειμένου και τα δύο νοσοκομεία να επενδύσουν στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού που θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της πανδημίας.

Η κλινική της Βαρκελώνης ανέφερε στο ευχαριστώ της: “Ο Λίο Μέσι έκανε μια δωρέα στη μάχη ενάντια στον Covid19 στην κλινική. Σε ευχαριστούμε Λέο για τη συνεισφορά σου και την υποστήριξη σου”.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως όπως ανέφεραν τα μέσα της Ισπανίας για πρώτη φορά χθες η Καταλονία είχε περισσότερους νεκρούς απ’ ότι η Μαδρίτη.

 

Πηγή: sport24.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More