Κρήτη: Τραγικό τέλος για ηλικιωμένο – Τον εντόπισαν νεκρό σε νεκροταφείο

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 90χρονου άνδρα ο οποίος χθες το απόγευμα έφυγε από το σπίτι του στα Χανιά κι από τότε κανείς δεν είχε νέα του.
Οι συγγενείς του τον εντόπισαν νεκρό το απόγευμα στο χωριό καταγωγής του, τα Περιβόλια Κισσάμου Χανίων. Η οικογένεια του τον βρήκε αναίσθητο στο νεκροταφείο του χωριού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γιος του μετά και τις άκαρπες προσπάθειες να εντοπιστεί ο 90χρονος πατέρας του, ενημέρωσε σήμερα το πρωί τις αρχές.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομίας, πυροσβεστικής αλλά και εθελοντών οι οποίοι χτενίζουν την περιοχή των Χανίων.

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, η εξαφάνιση εξελίχθηκε με τραγικό τρόπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την απουσία του, οι οικείοι του, είχαν ενημερωθεί νωρίτερα από ένα σημείωμα που είχε αφήσει πίσω του. Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται, ανάμεσα σε αυτά κι εκείνο της αυτοχειρίας.

Πηγή: cretapost.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More