Κρατούμενος των φυλακών Αγίου Στεφάνου είχε ναρκωτικά στο κελί του

Βρήκαν κρυμμένες στο κελί του κρατούμενου 11 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη.

Ρουτίνα έγιναν πλέον οι έρευνες στα κελιά κρατουμένων των φυλακών του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα, όπου ανακαλύπτονται καθημερινά ναρκωτικές ουσίες και αυτοσχέδια όπλα ή συσκευές επικοινωνίας. Μέσα σε ένα 24ωρο, έγινε νέα έρευνα, το βράδυ της Τετάρτης.

Αυτή τη φορά, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι είχαν στοχοποιήσει έναν 31χρονο κρατούμενο που εκτίει ποινή φυλάκισης για ναρκωτικά και έκαναν φύλλο και φτερό το κελί του, ώσπου βρήκαν κρυμμένες κάτω από κρεβάτι του 11 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη. Η έρευνα για τον τρόπο με τον οποίο τις προμηθεύτηκε βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ ο κρατούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για εισαγωγή ναρκωτικών σε χώρο κράτησης.

Το βράδυ της Τρίτης, κατά την διάρκεια έρευνας σε κελιά τεσσάρων Τούρκων κρατουμένων, οι οποίοι εκτίουν ποινές για διακίνηση ναρκωτικών και μεταναστών, είχαν βρεθεί αυτοσχέδια μαχαίρια. Αλλά και στις 9 Οκτωβρίου, είχε γίνει έλεγχος σε 30 κελιά στα οποία είχαν βρεθεί 46,4 γραμμάρια ηρωίνης, 8,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1,2 γραμμάριο κοκαΐνης, 11 μαχαίρια και πέντε κινητά και σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση σε βάρος επτά κρατουμένων.

Πληροφορίες: protothema.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More