Κρούσματα κορωνοϊού και στη F1;

Την προσεχή Κυριακή 15 Μαρτίου έχουμε την πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2020, ωστόσο τα πράγματα στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης ίσως δεν εξελιχθούν βάσει προγράμματος.

Αρχικά η Miley Cyrus ακύρωσε τη συναυλία της που θα γινόταν στο περιθώριο του αγώνα, έπειτα ακυρώθηκαν τα παραδοσιακά autograph sessions όπου οι οδηγοί συναντούν το κοινό, υπογράφουν αυτόγραφα και βγάζουν φωτογραφίες και τώρα… ήρθαν και τα πρώτα πιθανά κρούσματα κορωνοϊού.

Τρία μέλη ομάδων, ένα της McLaren και δύο της Haas F1, έχουν ύποπτα συμπτώματα. Βρίσκονται ήδη απομονωμένοι στα δωμάτια των ξενοδοχείων τους ενώ έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα για να δούμε αν είναι θετικοί στον κορωνοϊό ή αν απλά… αρρώστησαν και οι τρεις ταυτόχρονα.

Αντιδρώντας στα παραπάνω, ο CEO του Grand Prix Αυστραλίας, Andrew Westacott, εξέδωσε ανακοίνωση που έλεγε: «Οι διοργανωτές του Grand Prix Αυστραλίας ενημερώθηκαν για τρία μέλη ομάδων της F1 που έκαναν προληπτική εξέταση και που είναι τώρα σε απομόνωση. Εξετάζουμε την κατάσταση, σε συνεργασία με την F1 και τη FIA».

Όπως καταλαβαίνετε, σε περίπτωση που οι εξετάσεις έστω κι ενός εκ των τριών βγει θετική, όλα μπορεί να αλλάξουν σε σχέση με το πρόγραμμα του τριημέρου και τη διεξαγωγή του αγώνα.

Πηγή: newsauto.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More