Κρούσματα ψώρας σε σχολείο της Θεσσαλονίκης

Κλειστό μέχρι και την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου θα παραμείνει το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης  στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, λόγω κρούσματος ψώρας που εμφάνισε ένας μαθητής.

Για αλλά τέσσερα πιθανά κρούσματα σε άλλους δύο μαθητές και δύο καθηγητές έκανε λόγο ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου. Ο κ. Μανδαλιανός μιλώντας στον focus Fm 103,6 επισήμανε ότι ο χώρος απολυμάνθηκε, δόθηκαν οδηγίες από γιατρό ενώ σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς θα δοθεί και ειδική λοσιόν ενώ και η νοσοκόμα του δήμου είναι στη διάθεση του σχολείου.

“Επειδή μπορεί να μην καταφέρουμε να συνεννοηθούμε με τους γονείς όπως θα έπρεπε και επειδή ίσως οι γονείς αμελήσουν να το κάνουν, μπήκαμε στην υποχρέωση από την Δευτέρα που θα ανοίξει ξανά το σχολείο να προμηθεύσουμε το φάρμακο εμείς καθώς και νοσοκόμα από την κοινωνική υπηρεσία να κάνει επάλειψη τα παιδιά”.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More