Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια

Ανήμερα Μεγάλη Παρασκευή έφυγε από τη ζωή ο παππούς της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ένας άνθρωπος στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία. Η παρουσιάστρια, από τη Σύρο που βρέθηκε για τις άγιες ημέρες του Πάσχα, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

Ο πατέρας της παρουσιάστριας Βασίλης Σπυρόπουλος με τη σειρά του ενημέρωσε πως πεθανε ο παππούς της Κωνσταντίνας (και πατέρας του), γράφοντας στα σχόλια: «Έφυγε ο πατέρας μου σήμερα Μεγάλη Παρασκευή! Δεν έχω λόγια να τον αποχαιρετήσω! Καλό παράδεισο πατερούλη μου! Θα σε αγαπώ για πάντα!!».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε και ένα story που έγραφε: «I am sorry this world could not keep you safe. May your journey home be a soft and peaceful one. Rest in Peace», δηλαδή: «Λυπάμαι που δεν σε κράτησε ασφαλή αυτός ο κόσμος. Ας είναι το ταξίδι σου σπίτι απαλό και ήρεμο. Αναπαύσου εν ειρήνη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

💔

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More