Κ. Νοτοπούλου: Το «επιτελικό κράτος» της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν σταματά να μας «εκπλήσσει»

«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πληγώνει καθημερινά την εικόνα του ελληνικού τουρισμού, ο πρωθυπουργός οφείλει να πάρει θέση».

Αυτό σημειώνει η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Νοτοπούλου, σχετικά με την παραδοχή του πρόεδρου της ΠΟΞ  Γ. Τάσιου, πως μόλις δυο ημέρες πριν το άνοιγμα των ελληνικών ξενοδοχείων, τα πολυδιαφημισμένα υγειονομικά πρωτόκολλα ακόμη αγνοούνται!

«Μετά την διαρροή- από τον ίδιο τον υπουργό Τουρισμού- των υγειονομικών πρωτοκόλλων σε κομματική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ και χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία διαβούλευσής τους, μετά την τραγική επιπολαιότητα  να διαχωριστούν τα νησιά σε Β’  και Γ’ κατηγορίας και να αναγκαστεί ο ίδιος ο υφυπουργός Τουρισμού να «αδειάσει» τον υπουργό του κ. Θεοχάρη μετά την ανήκουστη δήλωση του γενικού γραμματέα του υπ. Τουρισμού κ. Λούλη ότι δεν θα πάει φέτος διακοπές σε ξενοδοχείο να περιμένει στην ουρά στο μπουφέ και να κινδυνεύει, ο επικεφαλής του θεματικού τομέα Τουρισμού της ΝΔ και πρόεδρος της ΠΟΞ  Γ. Τάσιος παραδέχεται σήμερα πως μόλις δυο ημέρες πριν το άνοιγμα των ελληνικών ξενοδοχείων, τα πολυδιαφημισμένα υγειονομικά πρωτόκολλα ακόμη αγνοούνται!», επισημαίνει.

Ταυτόχρονα υπογραμμίζει ότι: «Η ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζει την κατάσταση ο υπουργός Τουρισμού, σε συνδυασμό με την προχειρότητα, ανεπάρκεια, ολιγωρία των κυβερνητικών μέτρων  στο κρίσιμο μέτωπο του τουρισμού, αποδεικνύουν πως η  κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται τη σημασία του τουρισμού και το μέγεθος της κρίσης» και καταλήγει: «Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πληγώνει καθημερινά την εικόνα του ελληνικού τουρισμού, ο πρωθυπουργός οφείλει να πάρει θέση».

 

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More