Λέσβος: Η τοπική της ΝΔ «άδειασε» την κυβέρνηση και κατήγγειλε τα ΜΑΤ – Το «τελεσίγραφο» στον Κυριάκο

Η ΝΟΔΕ Λέσβου, μετά από χθεσινή έκτακτη συνεδρίασή της έλαβε την κάτωθι απόφαση, την οποία γνωστοποίησε προς τη Γραμματεία του Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας:

«Η ΝΟΔΕ Λέσβου καταδικάζει τη βία που επέδειξαν τα ΜΑΤ απέναντι στους συνδημότες μας. Δυστυχώς, η κυβέρνηση αντί να χτίσει σχέση εμπιστοσύνης με τη Λεσβιακή κοινωνία προβαίνοντας σε πράξεις και μέτρα για την αποσυμφόρηση του νησιού από τους μετανάστες και χωρίς να εξαντλήσει κάθε τρόπο πειθούς για το σύνολο των προτεινόμενων από αυτήν μέτρων ανακούφισης των ήδη δοκιμαζόμενων από το μεταναστευτικό Λέσβιων, απεναντίας δημιούργησε συνθήκες τέτοιες που γιγάντωσαν τον λαϊκισμό και κατέστησε φανατικούς επικριτές της εκείνους που ευνόησαν με την πολιτική τους, τα τελευταία χρόνια, τη μετατροπή των νησιών μας σε αποθήκες ψυχών. Επειδή εμείς θέτουμε πάνω από την κομματική μας συνείδηση το συμφέρον των συνδημοτών μας και του τόπου, όπου ζούμε και εργαζόμαστε, κάνουμε έκκληση στον Πρόεδρο του Κόμματός μας, κ. Κ. Μητσοτάκη, να τηρήσει απαρέγκλιτα τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό, άλλως υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας από τη ΝΟΔΕ».

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More