Λίλτσης: Καθαρά πολιτικό το θέμα της απώλειας των σφραγίδων (VIDEO)

Καθαρά πολιτικό χαρακτήρισε το θέμα της απώλειας των 83 σφραγίδων από το δημαρχείο Παύλου Μελά λίγες ώρες πριν την έναρξη του α’ γύρου των δημοτικών εκλογών, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης “Ανατροπή”, Γιώργος Λίλτσης.

Σε συνέντευξη Τύπου ο κ. Λίλτσης σημείωσε ότι έχουν περάσει τρεις ημέρες από τις εκλογές και η διοίκηση Δεμουρτζίδη δεν έχει δώσει ακόμη σαφή απάντηση για την απώλεια των σφραγίδων.

Ωστόσο, τόνισε ότι είναι ένα πρωτοφανές περιστατικό για τα ελληνικά εκλογικά δεδομένα και κατέθεσε σειρά ερωτημάτων προς τη διοίκηση του δήμου. “Η διοίκηση γνώριζε από την Παρασκευή ότι είχαν κλαπεί οι σφραγίδες, αλλά έκανε την καταγγελία το βράδυ του Σαββάτου. Ο δήμαρχος δεν κάλεσε την αντιπολίτευση οπότε προφανώς έχει κάτι να κρύψει” πρόσθεσε ο κ. Λίλτσης.

Όπως είπε ο κ. Λίλτσης είναι ψέμα ότι οι σφραγίδες αντικαταστάθηκαν από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς αυτό έγινε από το δήμο Κορδελιού – Ευόσμου και το δήμο Καλαμαριάς. “Ο δήμαρχος ψεύδεται φανερά. Για εμάς είναι ανεπίτρεπτο να κυκλοφορεί ελεύθερο αυτό το υλικό και δεν ξέρουμε που και αν έχουν χρησιμοποιηθεί αυτές οι σφραγίδες, όπως επίσης δεν γνωρίζουμε εάν εκλάπη και άλλο προεκλογικό υλικό, όπως φάκελοι”.

Ο υποψήφιος δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι το ζήτημα είναι καθαρά πολιτικό και πως δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι. “Εάν τους χρησιμοποιήσει η διοίκηση Δεμουρτζίδη θα μας βρει απέναντί τους” τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι επικοινώνησε ο ίδιος με τον Γενικό Γραμματέα του δήμου για το θέμα.

Δείτε βίντεο του ThessToday.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More