Λαχταριστά ζυμαρικά με σολομό και κρεμώδη σάλτσα από αβοκάντο

Το αβοκάντο κάνει αυτό το πιάτο τόσο κρεμώδες που θα νόμιζε κάποιος ότι έχει μέσα κρέμα γάλακτος. Έλα όμως που δεν έχει και είναι άκρως υγιεινό και θρεπτικό.

Ymath2

Υλικά

320γρ. ζυμαρικά

2 αβοκάντο

20 γρ. κουκουνάρι

100 γρ. λευκό τυρί κρέμα

100 γρ. καπνιστό σολομό

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Εν τω μεταξύ καθαρίζουμε και κόβουμε το αβοκάντο σε κομμάτι. Ρίχνουμε στο μίξερ τα κομμάτια αβοκάντο, το κουκουνάρι, το τυρί και λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέχρι  να έχουμε μια κρέμα. Εάν είναι πολύ στεγνή προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε ξανά.

Όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα, τα στραγγίζουμε, ενώ φυλάμε στην άκρη μερικές κουταλιές από το νερό μαγειρέματος. Προσθέτουμε την κρέμα αβοκάντο στα ζυμαρικά μαζί με το νερό που φυλάξαμε για να γίνει η σάλτσα πιο κρεμώδης. Τέλος προσθέτουμε τον καπνιστό σολομό και απολαμβάνουμε.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Για να ξέρετε: Την 1η Μαΐου 2018 θα ενημερώσουμε την Πολιτική απορρήτου και τους Όρους χρήσης, ώστε να είναι πιο σαφείς και να καλύπτουν τη νέα νομοθεσία περί προστασίας του απορρήτου στην Ευρώπη. Επιλέξτε Αποδοχή για να μας ενημερώσετε ότι συμφωνείτε με τις αλλαγές. Μάθετε περισσότερα.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο