Λογότυπο απέκτησε το Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά

Το δικό του λογότυπο απέκτησε το Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης.

Δείτε την ανακοίνωση:

Ο Δήμος Παύλου Μελά θέλοντας να συμβαδίσει με τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα και να δείξει πώς «το ταξίδι, όπως και η αγάπη, εκφράζει μια απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα», πίστεψε και επένδυσε με κάθε τρόπο τόσο στην ουσία όσο και στη δύναμη της «εικόνας», με απόλυτο σεβασμό στην ιστορικότητα της περιοχής.

Το λογότυπο του Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά, ένα πανέμορφο εικαστικό αποτέλεσμα, έρχεται την κατάλληλη χρονική στιγμή, με τις πρόσφατες θετικές εξελίξεις στην χρηματοδότηση της πρώτης φάσης των παρεμβάσεων.

Αποτελεί σημείο συνάντησης της ουσίας και της εικόνας, ένα λογότυπο σύγχρονο και διαχρονικό, που υπακούει σε γραφιστικούς κανόνες, αφουγκράζεται την προοπτική που θέλουμε να δώσουμε στην πόλη και καταφέρνει και ταυτίζει σε μια διάσταση το παρόν και το μέλλον. Δεν είναι άλλη μια επανάληψη προτύπων, αλλά μια νέα, τολμηρή άποψη που όμως αντλεί όλες τις απαραίτητες προσλαμβάνουσες από την καθημερινή ζωή του τόπου μας που είναι και το σημείο αναφοράς.

Το λογότυπο καλύπτει κάθε μας προσδοκία και δικαιώνει την αναμονή. Είναι δηλωτικό, ξεκάθαρο, ευέλικτο, προσαρμόσιμο και αν μου επιτρέπεται να πω, ξεχειλίζει φρεσκάδα και ζωντάνια. Που μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στο ζητούμενο: στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και στη δημιουργία ενός τουριστικού brand που θα αποτελεί πρότυπο διαχείρισης και ανάδειξης ιστορικών τοπόσημων μεγάλης έκτασης.

Κυρίες και κύριοι. Είναι μεγάλη μου τιμή που σας παρουσιάζω άλλο ένα σημαντικό κομμάτι στο μεγαλύτερο στοίχημα των τελευταίων δεκαετιών για τη Δυτική Θεσσαλονίκη: το Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά

Δημήτρης Δεμουρτζίδης

Το δημιουργικό σκεπτικό καθώς και ο σχεδιασμός της οπτικής ταυτότητας του ΜΠΠΜ έγινε από τη σύμπραξη, της Νικολέττας Αντωνοπούλου και του Θάνου Πάππα. Το βίντεο (animation) έγινε από τον Γιάννη Καράμπελα.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More