Λουκέτο και πρόστιμο 3.000 ευρώ σε δύο μαγαζιά στη Λάρισα

Για τη μη τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων ανάμεσα στα τραπεζοκαθίσματα τιμωρήθηκαν δύο καταστήματα εστίασης στη Λάρισα (ένα μεζεδοπωλείο και ένα μπαρ), μετά και από έλεγχο που διενεργήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στη Λάρισα.

Τα δύο καταστήματα σφραγίστηκαν για 15 ημέρες, ενώ επιβλήθηκε στο καθένα πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Μιλώντας στο onlarissa.gr ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτήτων Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Ν. Λάρισας κ. Αλέξανδρος Σακελλάρης τόνισε πως υπάρχουν συνεχείς συστάσεις από το σύνδεσμο προς τα μέλη του, αλλά μετά ξεκινά η ατομική ευθύνη του καθενός.

Παράλληλα όμως εξέφρασε το «παράπονο» πως ενώ μπαίνουν πρόστιμα σε καταστήματα εστίασης (με τα οποία όπως ανέφερε ο σύνδεσμος δεν διαφωνεί εφόσον αυτό κρίνουν οι ειδικοί), την ίδια στιγμή όχι μόνο στη Λάρισα αλλά και σε πολλές περιοχές της χώρας διοργανώνονται εκδηλώσεις όπου παρατηρείται μεγάλος συνωστισμός, χωρίς να τιμωρείται κανείς, ζητώντας από την πολιτεία να δείχνει την ίδια αυστηρότητα σε όλες τις περιπτώσεις που χρειάζεται.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More