«Μένουμε ασφαλείς, απολαμβάνουμε Ελλάδα»: Το νέο σποτ για τον τουρισμό

Η επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού σηματοδοτεί και την προώθηση της καμπάνιας για το «Ατέλειωτο Ελληνικό Καλοκαίρι» (Endless Greek Summer) και την προβολή του τουρισμού τόσο για το ελληνικό όσο και για το διεθνές κοινό.

«Μένουμε ασφαλείς, απολαμβάνουμε Ελλάδα» είναι το μήνυμα μέσα από ένα νέο βίντεο για το ελληνικό κοινό για την τόνωση του εσωτερικού τουρισμού, ενώ με το μότο «Endless Greek Summer» συνεχίζεται η καμπάνια για το ξένο κοινό με το γνωστό spot, που παρουσιάστηκε μέσα στον Ιούνιο στην ειδική εκδήλωση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ωστόσο, η ιδιομορφία της φετινής σεζόν, η οποία διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα, παρασύρει και την καμπάνια, η οποία θα προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες και τις εξελίξεις», αναφέρουν οι επιτελείς της Marketing Greece, που συνδέεται με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Το υλικό που έχει δημιουργηθεί και διατίθεται ελεύθερο προς χρήση περιλαμβάνει:

Για το ελληνικό κοινό βίντεο, που ενθαρρύνει τον εσωτερικό τουρισμό, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τη σημασία του να «μείνουμε ασφαλείς». Το video εστιάζει στα συναισθήματα του ελληνικού καλοκαιριού, χωρίς να αναδεικνύονται συγκεκριμένο προορισμοί, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελεύθερο προς χρήση.

Επιπλέον διατίθενται φωτογραφίες από διάφορους ελληνικούς προορισμούς. Το gallery, το οποίο περιέχει φωτογραφίες από προορισμούς και εμπειρίες, είναι δυναμικό και θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Παράλληλα, για την επικοινωνία με το διεθνές κοινό, έχει δημιουργηθεί μια σειρά από stories, τα οποία περιλαμβάνουν διαφορετικές εναλλακτικές φωτογραφίες ανά θεματική – “Feeling free”, “Connecting with nature”, “Being with the people you love” – δίνοντας την επιλογή να συνθέσει ο καθένας το δικό του «Ατέλειωτο Ελληνικό Καλοκαίρι».

Επιπλέον, αναφορικά με το διεθνές κοινό, κυρίως τώρα που ανοίγει επισήμως η χώρα, η καμπάνια περνά πλέον στη δεύτερη φάση και υπογράφει με τη φράση «Endless Greek Summer». Μία φράση που εμπεριέχει τη μοναδική εμπειρία που ονομάζεται ελληνικό Καλοκαίρι.

«Μία «κατάσταση ευτυχίας» που σε κάνει να σκεφτείς, να επιθυμήσεις, να προσμένεις και τελικά να απολαύσεις το μοναδικό συναίσθημα του Ελληνικού Καλοκαιριού. Η επιθυμία του καθένα να ζήσει λίγο από το Ελληνικό Καλοκαίρι, μπορεί να εκπληρωθεί, οποτεδήποτε το θελήσει, γιατί το Ελληνικό Καλοκαίρι θα είναι πάντα εδώ! Το Endless Greek Summer έχει διπλή σημασία καθώς αφενός στοχεύει στην καθιέρωση της έννοιας του «παντοτινού ελληνικού καλοκαιριού» αφετέρου χτίζει την έννοια της διάρκειας του συναισθήματος που χαρίζει το Eλληνικό Καλοκαίρι και της επέκτασης της σεζόν.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More