Μέρκελ για το τρίτο τρέμουλο: Αισθάνομαι καλά, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας

Γενικευμένη ανησυχία και πλήθος σχολίων πυροδότησε το τρίτο τρέμουλο της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ σε διάστημα ενός μόνο μήνα.

Το νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας εμφάνιζε τη Μέρκελ να τρέμει, χωρίς να μπορεί να ελέγξει το σώμα της, σε τελετή στο Βερολίνο.

Μετά το περιστατικό, όμως, και με τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας της καγκελαρίου να πληθαίνουν, η ίδια απάντησε ότι αισθάνεται πολύ καλά και πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

«Η διαδικασία δεν έχει τελειώσει, έχει καταγραφεί όμως πρόοδος. Καλούμαι να ζήσω για λίγο με το συγκεκριμένο πρόβλημα, δεν συντρέχει ωστόσο λόγος ανησυχίας», επισήμανε συγκεκριμένα η Μέρκελ.

Εκπρόσωπος της κυβέρνησής δήλωσε ότι οι προγραμματισμένες συναντήσεις της καγκελαρίου θα γίνουν κανονικά.

Πριν από δύο εβδομάδες η 64χρονη πολιτικός παρατηρήθηκε να τρέμει στη Σύνοδο των G20 στην Ιαπωνία. Και τότε είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Η πρώτη φορά που στη Μέρκελ συνέβη το ατυχές περιστατικό τοποθετείται πριν από ένα μήνα στο Βερολίνο όπου καλωσόρισε τον Ουκρανό πρόεδρο.

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι το γραφείο της Γερμανίδας καγκελαρίου αποφεύγει να προχωρήσει σε διευκρινήσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Μέρκελ.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More