Μανδαλιανός: Έσχατο μέτρο η απαγόρευση κυκλοφορίας στον Εύοσμο

Εικόνες συνωστισμού παρατηρήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην περιπατητική ζώνη της οδού Αντώνη Τρίτση στον Εύοσμο, λόγω της αυξημένης κίνησης πεζών και αθλούμενων.

Ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο απαγόρευσης της κυκλοφορίας στην περιπατητική διαδρομή της οδού Αντώνη Τρίτση, ωστόσο έκανε λόγο για «έσχατο μέτρο».

Μιλώντας στον Focus 103,6 FM, ο κ. Μανδαλιανός είπε ότι «Αν ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτό που κάνει επίφοβο, στα πλαίσια του λογικού, τότε θα πρέπει αναγκαστικά να κηρυχθεί απαγόρευση κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο δρόμο, θα πρέπει δηλαδή με το ζόρι να επιβάλουμε αναγκαστικά την απομάκρυνση των ατόμων από εκεί».

Ο κ. Μανδαλιανός τόνισε ότι οι δημότες «θα πρέπει να είναι αραιωμένοι, να είναι λίγοι, να μη συναθροίζονται» σημειώνοντας ότι «δεν πρέπει να υπάρχει πανικός αλλά λογική και να λαμβάνουμε τα σωστά μέτρα».

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More