Μανιαδάκης: Θα λάμψει η αλήθεια

Αυτοπροσώπως εμφανίστηκε σήμερα ο Νίκος Μανιαδάκης ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου που θα κρίνει την προσφυγή του για άρση της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα που του επιβλήθηκε μετά την ποινική δίωξη εις βάρος του για παθητική δωροδοκία.

Ο κ. Μανιαδάκης που παρέδωσε στους δικαστές και πολυσέλιδο υπόμνημα, δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης:

“Είμαι εδώ το φωνάζω δυνατά. Είμαι σίγουρος ότι θα λάμψει η αλήθεια και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη”.

Από την πλευρά του ο συνήγορός του Θόδωρος Μαντάς δήλωσε πως ο εντολέας του εμφανίστηκε αυτοπροσώπως στο δικαστικό συμβούλιο όπου:. “Εκφράσαμε τις αντιρρήσεις μας για την νομιμότητα της διάταξης απαγόρευσης εξόδου. Πιστεύουμε θα γίνουν δεκτές και θα ακυρωθεί. Ο καθηγητής είναι εδώ, παρών εμφανίστηκε αυτοπροσώπως. Συνεχίζει και κατοικεί νόμιμα στην Αθήνα. Ο ύποπτος φυγής είναι παρών”.

Ερώτηση :Αναφέρθηκε σε πιέσεις;

Απάντηση :Αυτό που μπορώ να πω είναι πως ήταν εξαιρετική διαδικασία…Παρασχέθηκε η δυνατότητα να αναπτυχθούν και οι αιτιάσεις ουσίας αλλά και οι νομικές.Περιμένουμε με αγωνία το βούλευμα.»

Πηγή: enikos, της Άννας Κανδύλη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More