Μετακινήσεις: Πότε θα επιτραπούν προς τα νησιά – Τι δήλωσε ο Πέτσας

Για την απελευθέρωση των μετακινήσεων στα νησιά μίλησε μεταξύ άλλων στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, αυτό θα συμβεί στις 25 Μαΐου. “Όπως προβλέπεται από το αρχικό σχέδιο, επιτρέπονται πλέον οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις, καθώς και οι μετακινήσεις από και προς την Κρήτη και την Εύβοια.Η μετακίνηση προς τα άλλα νησιά θα επιτραπεί από τις 25 Μαΐου, εφόσον συνεχιστεί η καλή επιδημιολογική εικόνα», είπε συγκεκριμένα ο κ. Πέτσας..

Ιδιαίτερα για τις πλαζ και τις εκκλησίες που λειτούργησαν, ο κ. Πέτσας δεν έκρυψε την ικανοποίηση της κυβέρνησης. «Το Σάββατο άνοιξαν οι οργανωμένες παραλίες και από την Κυριακή επαναλειτουργούν οι εκκλησίες μας με την παρουσία πιστών. Η γενική εικόνα και στις δύο περιπτώσεις ήταν θετική. Οι πολίτες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, συνέχισαν να επιδεικνύουν υπευθυνότητα και οι κατά περίπτωση αρμόδιοι φρόντισαν για την εφαρμογή των προβλεπόμενων κανόνων.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More