Μετρό: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Βενιζέλου λόγω έργων (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί από το πρωί της Δευτέρας στην οδό Βενιζέλου λόγω εργασιών στον ομώνυμο σταθμό του μετρό.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Μισιρλή

Από σήμερα και για τρεις μήνες θα περιοριστεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της οδού Βενιζέλου και σε διάφορα τμήματα του άξονα.

Για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο σημείο βρίσκεται τροχονόμος.

Η Αττικό Μετρό προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και έτσι θα περιοριστεί η μία λωρίδα της Βενιζέλου από τη συμβολή της με την οδό Παπαδοπούλου μέχρι την οδό Εγνατία.

Η διάβαση των πεζών που βρίσκεται στη συμβολή Βενιζέλου με Εγνατία δεν θα επηρεάζεται.

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Σολωμού, στο τμήμα της ανάμεσα στην οδό Βενιζέλου και του πρώτου δυτικού πεζοδρόμου αυτής. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ελεύθερο τμήμα της οδού Σολωμού θα διεξάγεται μέσω της οδού Ι.Δραγούμη και μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών.

Σε ανακοίνωση της η Αττικό Μετρό ζητά την κατανόηση των πολιτών για ένα έργο που ταλαιπώρησε στο παρελθόν την πόλη και που σήμερα προχωρεί και υλοποιείται με γρήγορους ρυθμούς.

Δείτε βίντεο του Thesstoday.gr:

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More