Μεϊμαράκης από Θεσσαλονίκη: Δεν έχουμε περιθώριο για το ίδιο λάθος στις εκλογές

Ηχηρό μήνυμα έδωσε ο ευρωβουλευτής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης από τη Θεσσαλονίκη για την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων στελεχών του κόμματος, έδωσε το παρών και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

“Οι πολίτες μιλάνε όταν πάνε στην κάλπη οπότε θα μιλήσουν στις 26 Μαΐου. Να δώσουν ηχηρό μήνυμα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από το 2009 η χώρα βρίσκεται σε κρίση. Είναι πολλά χρόνια για μια ευρωπαϊκή χώρα σαν τη δικιά μας”, είπε ο κ. Μεϊμαράκης

“Όλοι γνωρίζαμε την κατάσταση το 2009. Ο Καραμανλής πήρε την σωστή πατριωτική απόφαση να σώσει τη χώρα για να γνωρίζει ο ελληνικός λαός πως είναι η κατάσταση”.

“Έχουμε υποχρέωση σε αυτές τις εκλογές να μη γίνει το ίδιο λάθος. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Ο Τσίπρας ήταν γοητευμένος από τα μνημόνια και τις απόψεις του Βαρουφάκη. Βάλαμε πλάτη για την Ελλάδα, βάλαμε πλάτη για τους Έλληνες και βάλαμε πλάτη για το ευρώ. Υπήρχαν τεράστια προβλήματα στις τράπεζες, δεν υπήρχαν μετρητά”.

“Δώστε τη μάχη για τη Νέα Δημοκρατία για να πάει μπροστά η Ελλάδα”, κατέληξε ο κ. Μεϊμαράκης.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More