Με άρωμα ανακύκλωσης η κορυφαία εκδήλωση των Φίλων Νέας Παραλίας (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Ο Σύλλογος “Οι Φίλοι Νέας Παραλίας” για 5η χρονιά φέτος πραγματοποίησε την κορυφαία του εκδήλωση.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παντελάτος

Ο κήπος του Αλέξανδρου γέμισε από κόσμο, με το κοινό να παρακολουθεί τους εθελοντές – μέλη του Συλλόγου “Οι Φίλοι Νέας Παραλίας” να παρουσιάζουν ένα υπέροχο χορευτικό ντυμένοι με εντυπωσιακά φορέματα και να πραγματοποιούν μία επίδειξη μόδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετά φορέματα ήταν κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά, όπως μεταχειρισμένα παλιά πιρούνια, χαρτί, νάιλον και πολλά ακόμη αντικείμενα.

Η επίδειξη μόδας πραγματοποιήθηκε κάτω από τον μαγευτικό ήχο της όπερας, όπου όσοι βρέθηκαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης είχαν την ευκαιρία να το απολαύσουν και να δουν κάτι ξεχωριστό και αρκετά διασκεδαστικό.

Σκοπός της κορυφαίας εκδήλωσης να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο στα θέματα της ανακύκλωσης, με τον κεντρικό άξονα να αποτελεί πάντα η ανακύκλωση. όπως δήλωσαν και οι ίδιοι.

Ο Σύλλογος “Οι Φίλοι Νέας Παραλίας” έχει ως στόχο να δείξει ότι υπάρχει πάντα μία δεύτερη ευκαιρία για τα υλικά. Θέλουν να αναδείξουν ότι ένα παλιό αντικείμενο μπορεί ο κόσμος να το ξανά χρησιμοποιήσει.

Στην προσπάθεια τους αυτή θέλουν να περάσουν το μήνυμα της ανακύκλωσης στο κοινό μέσα από ένα χαρούμενο ευφάνταστο παιχνίδι, όπου γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να το διασκεδάσουν.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More