Με αιχμές κατά της νέας διοίκησης του Δ. Θεσσαλονίκης η αποχώρηση Θ. Παππά από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων

Αιχμές κατά της νέας διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης αφήνει με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου, Θανάσης Παππάς. Ο αντιδήμαρχος με κείμενό του κάνει σύντομο απολογισμό της θητείας του, ευχαριστεί όσους βοήθησαν στο έργο του, αλλά αφήνει και αιχμές.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει:

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019.
Αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή.Τυπική ολοκλήρωση της θητείας.

Τη Δευτέρα η νέα Διοίκηση του Δήμου αναλαμβάνει τα ηνία. Εμείς ότι ήτανε να κάνουμε το πράξαμε. Αρκετά χρόνια στα πράγματα.
Φεύγω ευχάριστα. Αποχαιρέτησα συνεργάτες και συναδέλφους χτες.
Επειδή πιστεύω στη συνέχεια άφησα στο γραφείο όλα τα τεύχη του απολογισμού, άφησα τη βιβλιοθήκη με πλήρες ηλεκτρονικό και φυσικό αρχείο, άφησα και μια επιστολή στη νεα Διοίκηση ευχόμενος καλή δουλειά, δηλώνοντας ότι είμαι διαθέσιμος για οποιαδήποτε ενημέρωση.

Σημειώνω ότι το αντικείμενο που είχα ”σπάει” στα τρία. Καθαριότητα-Ανακύκλωση, Βιώσιμη Κίνητικότητα-Πράσινο, Τεχνικά έργα.

Ουδείς απο τη νεα Διοίκηση ζήτησε ενημέρωση. Ουδείς…
Προφανώς δεν την έχει ανάγκη.

Εν τούτοις ο πολιτικός πολιτισμός επιβάλει την παραλαβή απο την απερχόμενη Διοίκηση. Ακόμα και στις ”ιδιαίτερες” συνθήκες επι Παπαγεωργόπουλου έγινε παράδοση-παραλαβή.

Τώρα ηναγκάσθην να αφήσω την επιστολή, μαζί με όλα τα αρχεία (χωρίς υποχρέωση) Παρασκευή απόγευμα μόνα τους καθώς διαπίστωσα λήξη χρόνου και σιγή ασυρμάτου. Κρίμα…

ΟΜΩΣ
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, με ενθάρρυναν να συνεχίσω, μου έκαναν συνεχώς παρατηρήσεις για τα κακώς κείμενα. Ο καλός λόγος και η όποια αναγνώριση είναι για μένα τιμή που την εισπράτω τώρα με την λήξη αυτής της θητείας στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είπα: ”..αφήνω γεια στη γειτονιά και γεια στα παληκάρια΄΄.
Σε όλους εσας λέω : ”la vita e bella’ και καλή αντάμωση..

* ευχαριστώ και αυτούς που με ”περιποιήθηκαν” με διάφορα κοσμητικά, αδίκως για μένα, χρήσιμα όμως για αναστοχασμό.

Είμασταν, είμαστε ενεργοί πολίτες και εδώ είμαστε..

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More