Με σταυρούς και σημαίες στο Athens Pride 2019 ο πατήρ Κλεομένης – Τον… μάζεψαν αστυνομικοί (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην Αθήνα το Athens Pride 2019, η μεγάλη γιορτή της διαφορετικότητας και του αλληλοσεβασμού, που φέτος είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου (Zackie Oh).

Λίγο μετά τις 18:30 ξεκίνησε η μεγάλη παρέλαση στους δρόμους της Αθήνας, ενώ ακολούθησε συναυλία της Ελένης Φουρέιρα, της Τάμτα και του Φοίβου Δεληβοριά.

Το χαρούμενο -και αγωνιστικό- κλίμα ωστόσο επιχείρησε να διαταράξει ο γνωστός «ιερομόναχος» Κλεομένης, ο οποίος εμφανίστηκε στην πλατεία Συντάγματος με μια ομάδα υποστηρικτών του, που κρατούσαν σταυρούς κι ελληνικές σημαίες για να… ξορκίσουν το «κακό».

Ο Κλεομένης σε μια φωτογραφία του Μάριου Λώλου:

Ενα άλλο σημερινό στιγμιότυπο με τον… «ιερομόναχο»:

Για να μην προκληθεί κάποιο επεισόδιο, επενέβησαν αστυνομικοί και απομάκρυναν τον π. Κλεομένη καθώς και υποστηρικτές του από το σημείο.

«Παρών» και στο Athens Pride 2018 ο «ιερομόναχος»

Ο πατήρ Κλεομένης -τον οποίο είχε «αδειάσει» πέρυσι η Ιερά Σύνοδος, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με την Εκκλησία της Ελλάδος- είχε δώσει το «παρών» και στο Athens Pride του 2018.

Σε ένα βίντεο από την παρουσία του τότε εμφανίζεται να χρησιμοποιεί υβριστικές φράσεις κατά των συμμετεχόντων στο Athens Pride και τελικά να προσάγεται από αστυνομικούς.

Το βίντεο με τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς του π. Κλεομένη:

Στο Athens Pride 2019, ωστόσο, πέρασε σχεδόν… απαρατήρητος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κλεομένης έχει «πρωταγωνιστήσει» σε πλήθος παράνομων και ρατσιστικών πράξεων, με αποκορύφωμα τη βεβήλωση του μνημείου των Λαρισαίων Εβραίων μαρτύρων του Ολοκαυτώματος.

Πληροφορίες: iefimerida.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More