Μητσοτάκης για σταθμό Βενιζέλου: Θα είναι ο πιο ωραίος του κόσμου

Στο μετρό Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Μισιρλή 

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός μίλησε για το θέμα του μετρό και το ζήτημα του σταθμού “Βενιζέλου” για τον οποίο είπε πως αν ολοκληρωθεί έτσι όπως δείχνουν οι μακέτες, τότε “θα είναι από τους πιο ωραίους -αν όχι ο πιο ωραίος- του κόσμου καθώς  θα συνδυάζει το μεταφορικό του αντικείμενο και έναν υπερσύγχρονο μουσειακό χώρο”.

Παράλληλα, μίλησε και για τη σύνδεση της Εγνατίας Οδού με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης λέγοντας ότι το έργο εδώ και λίγες μέρες απέκτησε προσωρινό ανάδοχο, ενώ πρόσθεσε ότι έχουν δημοπρατηθεί ο δρόμος Θέρμη-Γαλάτιστα αλλά και το ορφανό χιλιόμετρο στη Μουδανίων.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην αναβάθμιση της εσωτερικής περιφερειακής (Fly Over) λέγοντας ότι θα ανακουφίσει την πόλη σημαντικότατα όταν ολοκληρωθεί. “Θα περάσει από την γενική επιτροπή εντός του επόμενου μήνα”, συμπλήρωσε.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More