Μια Ελληνίδα δικηγόρος που κατέκτησε το Χόλιγουντ ζητά την ψήφο του κόσμου!

Δείτε την πιο όμορφη και σέξι Ελληνίδα δικηγόρο και ηθοποιό, Vicky Dalli, που ακολουθεί καριέρα ηθοποιού στο Χόλιγουντ και την αποκαλούν «The Greek Marylin Monroe»!

Η Vicky αφού αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συνέχισε με σπουδές στην υποκριτική και σήμερα ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες της Αμερικής. Έχει συμμετάσχει σε πολλές αμερικάνικες ταινίες και σειρές και έχει διακριθεί για το ταλέντο της κερδίζοντας το Βραβείο της καλύτερης ηθοποιού στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου «Action on Film International Film Festival» του Λος Άντζελες όπου και συναγωνίστηκε ανάμεσα σε 1000 άλλες ηθοποιούς καθώς και το βραβείο «Ηθοποιός της Χρονιάς» στο «AOF Film Festival» της Αμερικής. Έχει γίνει το εξώφυλλο του best selling βιβλίου «The rise of sex machines» και αυτή τη στιγμή έχει επιλεγεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό του γνωστού περιοδικού Maxim για να γίνει το επόμενο Maxim CoverGirl.

Προς το παρόν κατέχει την 1η θέση στο γκρουπ της και με τη βοήθεια του κόσμου μπορεί να κερδίσει. Στηρίξτε τη Vicky, τη δικιά μας καλλονή που ξεχώρισε ανάμεσα σε χιλιάδες υποψήφιες από όλο τον κόσμο, όπως αναφέρουν άνθρωποι που τη στηρίζουν και ζητούν τη στήριξη για να αναδειχθεί νικήτρια!

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο https://maximcovergirl.com/2020/vicky-dalli και δώστε της μια δωρεάν ψήφο καθημερινά ή και αγορασμένες απεριόριστες ψήφους.

Ακολουθήστε την στο Instagram @VickyDalliYours, χαίρεται πάντα να συνδέεται με Έλληνες από τη χώρα της!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More