Μικρές αλλαγές που θα κάνουν την κουζίνα μας να φαίνεται σαν καινούρια

Βαρεθήκατε την κουζίνα σας και θέλετε να την ανανεώσετε με εύκολο και οικονομικό τρόπο; Κάντε αυτές τις μικρές αλλαγές στα πλακάκια της κουζίνας σας και θα είναι σαν καινούρια.

Στην περίπτωση, που τα πλακάκια στην κουζίνα σας είναι παλιά μπορείτε να τα βάψετε για να κάνετε μια πλήρη ανανέωση χωρίς μεγάλο κόστος. Αρχικά, καθαρίσετε καλά τα πλακάκια, στεγνώστε τα και περάστε τα με ειδικό αστάρι που θα έχετε προμηθευτεί από κάποιο χρωματοπωλείο. Αφήστε τα να στεγνώσουν για 24 ώρες. Έπειτα, μπορείτε να τα περάσετε με οποιοδήποτε πλαστικό χρώμα. Βάλτε τα χρώματα που σας αρέσουν, αλλά προσέχετε να ταιριάζουν με τα ντουλάπια σας και γενικά με την υπόλοιπη κουζίνα. Αν επιλέξετε ένα μόνο χρώμα τότε θα είναι πιο εύκολη η διαδικασία.

Κάτι άλλο που είναι ίσως και πιο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσετε στένσιλ και να δημιουργήσετε κάποιο μοτίβο. Στην αγορά μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε στένσιλ. Το πινέλο που θα διαλέξετε έχει να κάνει με το τελικό αποτέλεσμα που θέλετε. Μην ξεχνάτε, πως το βασικότερο, όμως, είναι να έχουμε την κουζίνα μας σε καλή κατάσταση, έτσι ώστε να μας εμπνεύσει και για περαιτέρω αλλαγές.

Πηγή: olivemagazine.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More