“ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ 3”: Συνεχής ανάπτυξη της αεροσφαίρισης στη χώρα μας

Με μεράκι, αγάπη και ανιδιοτέλεια και πολύ κόπο και άγχος, ολοκληρώθηκε και φέτος η διοργάνωση “ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ”, με αεροσφαιριστές από όλη την Ελλάδα.

Στο ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ 3 πήραν μέρος αεροσφαιριστές από Θεσσαλονίκη, Άργος, Τρίκαλα, Ιωάννινα, Αθήνα, Σαλαμίνα, Βόλο, Καβάλα, Κοζάνη, Χανιά, Λέχαινα, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Πάτρα, Πάρο, Σέρρες, Αμφίκλεια, Μυτιλήνη, Ρόδο, Λάρισα, Βέροια, Γρεβενά και Λαμία.

Επιπλέον όπως και προηγούμενες χρονιές, αναπτύσσοντας σχέσεις με αεροσφαιριστές στο εξωτερικό, υπήρχαν συμμετοχές από Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ρωσία και Αγγλία.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους πήρατε μέρος και βοηθήσατε στην επιτυχή ολοκλήρωση του, και στην συνεχή ανάπτυξη της αεροσφαίρισης στη χώρα μας ανεβάζοντας τον πήχη κάθε χρόνο – καθώς το σωστό παιχνίδι, το κάνουν οι σωστοί παίχτες. Χαιρόμαστε πάρα πολύ βλέποντας την ανταπόκριση σας, και ακριβώς αυτό είναι που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να κάνουμε το ό,τι καλύτερο μπορούμε για το απίστευτο χόμπι μας”, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Λέσχη Αεροσφαίρισης Βορείου Ελλάδος.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More