«Μπαλάκι» μαθητές και γονείς για τη μεταστέγαση στην Καλαμαριά – Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν έξω από το δημαρχείο Καλαμαριάς γονείς και μαθητές για το θέμα της μεταστέγασης που απασχολεί εδώ και χρόνια την περιοχή.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Μισιρλή

Το ζήτημα της μεταστέγασης αφορά το 3ο Γυμνάσιο και Λύκειο, το 9ο γυμνάσιο και 10ο γυμνάσιο, το οποίο δεν πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Καλαμαριάς.

Οι γονείς κατευθύνθηκαν μέχρι το θέατρο Μελίνα Μερκούρη όπου είναι σε εξέλιξη το δημοτικό συμβούλιο και απαιτούν να μην πάνε τα παιδιά τους σχολείο στο Βότση και για λίγα λεπτά σημειώθηκε ένταση.

Η γενική γραμματέας του δήμου, Ελένη Φύκα προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα εξηγώντας στους γονείς ότι δεν γίνεται να μπουν όλοι στην αίθουσα για λόγους ασφαλείας.

Παρόλα αυτά οι γονείς ζητούν να δωθεί άμεση λύση στο αίτημα τους και όπως λένε δεν πρόκειται να κάνουν πίσω μέχρι να δικαιωθούν.

Μάλιστα, έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου έφτασε και πριν από λίγα λεπτά η αστυνομία και ζήτησε από τους γονείς να απομακρυνθούν από το σημείο λόγω συνωστισμού.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More