Μυτιλήνη: Τα χρήματα της σχολικής εκδρομής έγιναν μάσκες για το νοσοκομείο

Συνολικά 900 μάσκες υψηλής προστασίας, αξίας 2.500 ευρώ, αγόρασαν με τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για την ετήσια σχολική εκδρομή τους οι μαθητές της Γ’ τάξης του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις μάσκες προσέφεραν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, για να χρησιμοποιηθούν για την προστασία του προσωπικού στη μάχη κατά του covid 19.

Τα χρήματα αυτά οι μαθητές είχαν συγκεντρώσει από λαχειοφόρο κλήρωση η οποία έγινε με τη βοήθεια του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και από τη συνδρομή των γονέων τους, ώστε να βοηθηθούν οικονομικά για την ετήσια σχολική εκδρομή.

Η εκδρομή όμως δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω της πανδημίας και τα παιδιά αποφάσισαν, να διαθέσουν τα χρήματα για την προμήθεια εξοπλισμού προστασίας στο νοσοκομείο, όπως τόνισαν παραδίδοντας το υλικό, «ώστε το καθημερινά μαχόμενο προσωπικό ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό, να εργάζεται με ασφάλεια». «Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί αποδεικνύουν έμπρακτα ότι διακατέχονται από υψηλές αξίες και αισθήματα αλληλεγγύης. Τους ευχαριστούμε θερμά» σημείωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Γιώργος Καμπούρης, παραλαμβάνοντας το υγειονομικό υλικό.

Πληροφορίες από ethnos.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More