Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης: Αν και συνεργεία του Δήμου καθαρίζουν την παραλία, η κατάσταση είναι τραγική (ΦΩΤΟ)

Οι όψεις της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης καθημερινά εναλλάσσονται, με αποτέλεσμα να δείχνει από την μία πλευρά την όμορφη εικόνα της και από την άλλη μια άσχημη.

Ρεπορτάζ: Μιχαήλ Παπαβασιλείου

Από την μία βλέπουμε συνεργεία του Δήμου Θεσσαλονίκης να καθαρίζουν το πάρκο δίπλα από το Makedonia Palace και από την άλλη αντικρίζουμε την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ξύλινο ντεκ της παραλιακής.

Ακριβώς στην αρχή της Νέα Παραλίας, τα ξύλα είτε είναι σπασμένα, είτε έχουν σαπίσει. Η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη και η μόνη λύση είναι να επανατοποθετηθούν καινούργια.

Λίγο πιο πέρα, την ίδια στιγμή, πολυμελές συνεργείο του Δ. Θεσσαλονίκης καθαρίζει τμήμα της παραλιακής και “συμμαζεύει” την περιοχή από τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας. Ελπίζουμε αυτές οι προσπάθειες να συνεχιστούν και η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης να αναβαθμιστεί στο σύνολό της και να αποτελεί “διαμάντι” για την πόλη.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More