Νέα προσέγγιση Ferrari στον Vettel

Μπορεί το Sky Sports να διέψευσε τα ιταλικά δημοσιεύματα που ανέλυαν την πρώτη πρόταση της Scuderia Ferrari στον Sebastian Vettel, τώρα όμως έχουμε και… δεύτερο κύμα.

Θυμίζουμε πως αρχικά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της γειτονικής χώρας έκαναν λόγο για πρόταση μονοετούς επέκτασης του συμβολαίου του Γερμανού, με αποδοχές μειωμένες στο ένα τρίτο, δηλαδή γύρω στα 12 εκατομμύρια ευρώ – ποσό αντίστοιχο αυτού που λαμβάνει ο έτερος οδηγός της ιταλικής ομάδας, Charles Leclerc. Πρόταση που φέρεται να απέρριψε.

Παρότι μόλις χθες οι Βρετανοί συνάδελφοί τους από το Sky Sport υποστήριζαν πως η πρώτη προσέγγιση δεν περιελάμβανε ούτε χρονική διάρκεια συμβολαίου, ούτε συγκεκριμένες απολαβές, έρχεται δημοσίευμα από την αθλητική εφημερίδα Gazzetta dello Sport να πάει τις επαφές ένα βήμα παραπέρα.

Σύμφωνα λοιπόν με τους Ιταλούς, η δεύτερη πρόταση της Ferrari προς τον τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή, αφορά πλέον διετή επέκταση του συμβολαίου συνεργασίας των δύο πλευρών, με το οικονομικό όμως μέρος να παραμένει σταθερό.

Μάλιστα το δημοσίευμα κάνει λόγο για deadline μέχρι το τέλος του μήνα, προτού η ομάδα του Μαρανέλο ξεκινήσει επαφές με πιθανούς διαδόχους του Vettel, με προφανείς πρώτες επιλογές τους Carlos Sainz και Daniel Ricciardo.

Toυ Panos Seitanidis msn.com

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More