Νέα στοιχεία για τη δολοφονία Γραικού κατέθεσαν Κούγιας και σύζυγος θύματος – Τι υποστηρίζουν

Στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού έφτασε το πρωί η σύζυγος του θύματος με τον συνήγορό της, Αλέξη Κούγια. Όπως ανέφερε ο ποινικολόγος, έφτασαν στην ανακρίτρια για να καταθέσουν στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους και πιστεύουν ότι θα βοηθήσουν το έργο των ανακριτικών Αρχών.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «τα στοιχεία συνηγορούν πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο καθώς οι λάκοι στους οποίους θάφτηκαν η σορός και το αυτοκίνητο του Γραικού, φέρονται να είχαν ανοιχτεί δύο μέρες πριν» ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, στο έγκλημα συμμετείχε και άλλο άτομο.

Ο κ. Κούγιας τόνισε ακόμη ότι άτομα τα οποία σχολίαζαν από διάφορες θέσεις την υπόθεση (δικηγόροι, δημοσιογράφοι, ερευνητές) οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη, έστω και σήμερα για το γεγονός ότι «στοχοποίησαν» την πελάτισσα του ως τη δολοφόνο του Γραικού και πως αν η δικαιοσύνη και η αστυνομία δεν έκαναν τη δουλειά τους σωστά, θα μπορούσε η ίδια να βρίσκεται σήμερα κατηγορούμενη.

Η σύζυγος του Γραικού, Δέσποινα Τσακαλίδου, ανέφερε ότι περιμένει να μάθει τι ακριβώς έγινε, για να καταδικαστεί ο φονιάς που «έκλεισε» το σπίτι της οικογένειάς της και από εκεί και πέρα να ακούσει μια συγγνώμη για όσα άκουγε. Σημείωσε ότι τα τελευταία 2,5 χρόνια πέρασε πάρα πολλά, μεγάλες δυσκολίες και πως ελπίζει να μπορέσει να τις αφήσει πίσω και να προχωρήσει μπροστά.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More