Νέα στοιχεία και το πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή

Νέα στοιχεία αναφορικά με την υπόθεση της φοιτήτριας, Λίνας Κοεμτζή, που έπεσε στο κενό από την ταράτσα της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ένας νέος μάρτυρας-κλειδί έρχεται στο προσκήνιο, τα στοιχεία του οποίου έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές. Πρόκειται για μία φίλη της κοπέλας, που εργάζονταν μαζί και ήταν από τους ανθρώπους που την είχαν δει τις τελευταίες ώρες, πριν από τη μοιραία νύχτα.

«Είχαν πολύ καλές σχέσεις και στην αρχική της κατάθεση, είχε δηλώσει πως γνώριζε ότι η άτυχη φοιτήτρια δεχόταν εκβιασμούς για ροζ βίντεο, αλλά και για φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές. Κατά δήλωσή της, είχε παρατήσει τη δουλειά της διότι -όπως έλεγε- φοβόταν και η ίδια για τη ζωή της», όσον αφορά την υπόθεση, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στο ρεπορτάζ.

Οι αστυνομικοί έφτασαν ξανά στα ίχνη της και προσπάθησαν να πάρουν συμπληρωματική κατάθεση. Όμως, εκείνη πλέον ζει στο Λονδίνο και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να κληθεί να δώσει λεπτομέρειες για την υπόθεση στις βρετανικές Αρχές. Τα νέα στοιχεία θα σταλούν στην Ελλάδα και θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε ο ΑΝΤ1, υπάρχει και ταυτοποίηση του ανθρώπου που έστελνε απειλητικά μηνύματα μέσω Facebook στην αδερφή της Λίνας και την ξαδέρφη της ζητώντας τους, ώστε να μην ασχολούνται με την υπόθεση διότι, όπως τους έγραφε τότε ο αποστολέας, θα έχουν το ίδιο τραγικό τέλος με την 22χρονη. Αποδείχθηκε ότι αυτό το προφίλ ήταν ψεύτικο. Η οικογένεια της Λίνας Κοεμτζή έκανε μήνυση μέσω του δικηγόρου της, το προφίλ «κατέβηκε», ενώ από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέχισαν την έρευνα και έφτασαν στα ίχνη του αποστολέα. Πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος ερευνάται για το εάν εμπλέκεται και κατά πόσο με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More