Νέες κινητοποιήσεις από φοιτητές του ΑΠΘ για το Πολυτεχνείο

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις από τους φοιτητές τόσο για το άσυλο όσο και για την ημέρα του Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η συντονιστική επιτροπή κατάληψης του σ.φ. πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ μετά από την τελευταία της συνάντηση κάλεσε όλους τους φοιτητές του συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών σε συμμετοχή στο φοιτητικό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του ασύλου ενάντια στη βία και την καταστολή σήμερα 14 Νοεμβρίου στις 18:00 με σημείο έναρξης την Πολυτεχνική.

Ακόμη, συμμετείχαν στο συντονιστικό Γενικών Συνελεύσεων και Καταλήψεων σήμερα στις 20:00 στην πτέρυγα των Πολιτικών Μηχανικών στην αιθ. 5.42.

Καλεί επίσης να συμμετέχει ο σύλλογος στο τριήμερο 15-16-17/11 του Πολυτεχνείου με συμμετοχή στις δράσεις που αποφασίστηκαν από την Γ.Σ. στις 12/11.

Αύριο, Παρασκευή για την περιφρούρηση της κατάληψης έχει δοθεί ραντεβού απ’όλα τα μέλη του συλλόγου από τις 7:00 στη σχολή.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More