Νέο άλμπουμ του Avicii ένα χρόνο μετά την αυτοκτονία του

Tο πρώτο single με τίτλο «SOS» θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου.

Ο Tim Bergling γνωστός στο ευρύ κοινό ως dj Avicii απεβίωσε στις 20 Απριλίου του 2018. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο διάσημος Σουηδός dj πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία καθώς έκοψε τις φλέβες του. Εκείνη τη περίοδο είχε σχεδόν ολοκληρώσει το καινούργιο του άλμπουμ, αφήνοντας πίσω του μισό τελειωμένα τραγούδια, μαζί με σημειώσεις και και μηνύματα σχετικά με τη μουσική του. Οι άνθρωποι με τους όποιους συνεργαζόταν ο Avicii στο άλμπουμ του, προχώρησαν στην ολοκλήρωση των κομματιών με σκοπό να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στο όραμα του.

Η οικογένεια του αποφάσισε λοιπόν να μην κρατήσει κλειδωμένη τη μουσική του, αποφασίζοντας να τη μοιραστεί με τους fans του σε όλο τον κόσμο. Έτσι, το πρώτο single με τίτλο «SOS» θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου, ενώ το πολυαναμενόμενο άλμπουμ με τίτλο «TIM» στις 6 Ιουνίου.

Τα έσοδα από το άλμπουμ θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Tim Bergling Foundation, με σκοπό τη πρόληψη των ψυχικών ασθενειών και των αυτοκτονιών.
Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More