Νέο κρησφύγετο του «τοξοβόλου του Συντάγματος» βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας μετά από πληροφορία ότι από εκεί είχε περάσει ο «τοξοβόλος του Συντάγματος».

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των συλληφθέντων από την ΕΛΑΣ, υπήρξαν κλήσεις πολιτών που έδιναν πληροφορίες για τον «τοξοβόλο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα βρίσκεται στα Σεπόλια και από αυτό έχει περάσει ο «τοξοβόλος».

Σημειώνεται πως πριν από μερικές ημέρες, σε διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Ναυάρχου Βότση 3 και θεωρείται κρησφύγετο της ομάδας, πραγματοποιήθηκε έρευνα από την Αντιτρομοκρατική και την Εγκληματολογική Υπηρεσία, κατά την οποία, εκτός των άλλων, βρέθηκε πλούσιο ψηφιακό υλικό, καθώς και ανταλλακτικά για drone, κλειδιά, πολλά ρούχα, και άλλο υλικό, που εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Όπως διαπιστώθηκε από τη μέχρι στιγμής έρευνα, το συγκεκριμένο διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί από τη φίλη του «Τοξοβόλου» με τα πραγματικά στοιχεία της, τον Σεπτέμβριο του 2019, χωρίς όμως να έχει δηλώσει την ενοικίαση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετά τη δημοσιοποίηση των πλαστών ταυτοτήτων, που είχαν στην κατοχή τους κατά τη σύλληψη, ο «Τοξοβόλος», η 26χρονη και η 28χρονη, η οποία έχει καταδικαστεί ερήμην σε πολυετή κάθειρξη για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα, η Αντιτρομοκρατική πληροφορήθηκε ότι η 26χρονη εμφανιζόταν τον τελευταίο καιρό στην γειτονιά στα Πατήσια, όπου στήθηκε ενέδρα των αστυνομικών.

Πηγή: Newsbeast.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More