Νοτοπούλου: Ο κ. Θεοχάρης εξαναγκάστηκε να παραδεχθεί τα ψέματα που είπε στον ελληνικό λαό και στον κόσμο του τουρισμού

Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, σε δήλωση της αναφέρει πως ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης εξαναγκάστηκε να παραδεχθεί τα ψέματα που είπε στον ελληνικό λαό και στον κόσμο του τουρισμού.

Διαβάστε τη δήλωση:

Παγκόσμια ημέρα τουρισμού σήμερα και ο κ. Θεοχάρης την γιόρτασε με αποκαλύψεις!

Μετά τις δημόσιες ερωτήσεις και την κατάθεση ερωτήσεων στη Βουλή, ο κ. Θεοχάρης εξαναγκάστηκε να παραδεχθεί τα ψέματα που είπε στον ελληνικό λαό και στον κόσμο του τουρισμού.

Παραδέχτηκε σήμερα, ότι στην συνάντηση με τα στελέχη της Thomas Cook είχε αναλυτική ενημέρωση για την κατάσταση της εταιρείας και την μελλοντική πτώχευση της.

Όμως αμέσως μετά τη συνάντηση, παραπλανώντας τον κόσμο του ελληνικού τουρισμού καθησύχαζε για το αντίθετο ωσάν στέλεχος της εταιρείας που θα πτώχευε.

Ήταν επιλογή του να δημοσιοποιήσει τότε την συνάντηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και δική του πρωτοβουλία να καθησυχάζει ότι όλα βαίνουν καλώς, “business as usual”.

Άφησε τους Έλληνες επιχειρηματίες και τον κόσμο του τουρισμού σε άγνοια.

Του καταλογίζουμε ότι δεν έκανε απολύτως καμία ενέργεια ως Υπουργείο για την έγκαιρη προετοιμασία των μηχανισμών, και φυσικά ούτε του πέρασε από το μυαλό να καταρτίσει κάποιο υποτυπώδες σχέδιο διαχείρισης έκτακτης κρίσης.

Αν στη θέση του ήταν Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, θα είχαν ζητήσει την παραίτησή του και το θέμα θα έπαιζε επί εβδομάδες σε όλα τα ΜΜΕ.

Σήμερα που παραδέχτηκε ο ίδιος ο Υπουργός της ΝΔ κ. Θεοχάρης τα ψέματα που είπε και μετά την συνάντηση και μετά την πτώχευση θα δούμε πως θα υποβαθμιστεί επικοινωνιακά. Τις επιπτώσεις όμως από αυτή την ανεύθυνη στάση και τα ψέματα του κ. Θεοχάρη και της κυβέρνησης θα τα ζήσει ο κόσμος του τουρισμού, οι εργαζόμενοι, οι επιχειρηματίας, οι προμηθευτές , οι ελληνικές τράπεζες .
Εάν λοιπόν για τον κ. Θεοχάρη είναι ανεύθυνη η κριτική που δέχεται, η πολιτική εξαπάτηση στην οποία προέβη τί είναι;

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More